Hier kunt u zich inschrijven als klant van HJtoys. Uw account is na het inschrijven niet direct actief, maar zal door ons beoordeeld worden. Wanneer uw account beoordeeld is, wordt deze door ons actief gezet. Het is dan direct mogelijk om alle prijzen van onze producten te bekijken, en online bestellingen te plaatsen. Genoteerde prijzen zijn op basis van minimale afname per artikel , bij grotere afname’s of partijafname’s maken wij graag een speciale offerte voor u. Wij verzoeken u deze gegevens zorgvuldig in te vullen, zodat er geen fouten ontstaan tijdens het bestelproces.

Bestelproces : Het minimum bestelbedrag bedraagt € 75,00 excl. BTW

  1. U bestelt de artikelen van uw keuze met vermelding van het gewenste aantal, let op de minimale besteleenheid per artikel (inhoud), deze staat bij de prijs vermeld!!
  2. Na het invoeren van het gewenste aantal plaatst u dit artikel in de winkelwagen, en u gaat verder met een volgend artikel en herhaalt dit proces.
  3. Bent u klaar met het selecteren van de artikelen dan kunt u in het totaaloverzicht uw bestelling en gegevens controleren en vervolgens de bestelling bevestigen d.m.v.de bestelknop.
  4. Hierna ontvangt u een e-mail met de gegevens van uw bestelling, wij zullen de bestelling verwerken en u dan per e-mail het totaalbedrag inclusief btw en verzendkosten bevestigen, dit bedrag dient vooraf aan ons te worden overgemaakt.
    Franco leveringen vanaf €250,00 binnen Nederland en Belgie.
    Levering onder rembours vanaf €350,00 binnen Nederland en €500,00 in Belgie
    Gehanteerde verzendkosten zijn € 9,95 per pakket en tot 20 kg.

 

Account gegevens:

Afleveradres:

Factuuradres:

 

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.